seth rogen ve evan goldberg fear agent’ı televizyona uyarlayacak

seth rogen ve evan goldberg fear agent’ı televizyona uyarlayacak


alkolik bir teksaslı astronotun uzay yolculuğuna hoş geldiniz


F. Rick Remender‘ın kült çizgi roman serisi Fear Agent‘ın yayın haklarını satın almak için bir süredir HBO Max, TNT, Peacock ve Amazon yarış halindeydi. Son gelen haberlere göre yarışın galibi olan Amazon, “Herkes çizgi romanlardan dizi uyarlıyor bizim eksiğimiz ne?” diyerek bir çay molası bile vermeden yeni dizi çalışmalarına başladı. Amazon’un iddialı projesi için kollarını sıvayan isimler ise yakın dönemde Preacher‘ı televizyona uyarlayarak ses getiren Seth Rogen ve hemen hemen her projesinde birlikte çalıştığı Evan Goldberg olacak.

Amazon’un üstünde çalışmaya başladığı dizi yıldızlar arası işgalciler, zaman yolculuğu, lonların klonlarının klonları ve bolca viski üzerine kurulu. Bazen belalı uzaylılarla mücadele eden, bazen de dünyayı sonsuza dek yok edebilecek uzaylı istilasını durdurmak için zamanda yolculuk yapan. Fear Agent Heath Huston‘ın hikayesini anlatacak dizi, yaptığı yanlışları düzeltmek ve ailesini geri kazanmak için yapmayacağı hiçbir şey olmayan adamın peşinden gidiyor.

Merakla beklenen Robert Pattinson’lı Batman filminin senaryo ekibinde bulunan Mattson Tomlin, Matt Tolmach ve Shazam ile görmeye alışık olmadığımız kadar başarılı bir süper kahraman filmi ortaya çıkartan David F. Sandberg’in de içinde bulunduğu yıldızlar karması yaratıcı ekip, şimdiden hayranların beklentilerini yükseltmiş durumda.

Henüz yayın tarihi ve oyuncu kadrosu belli olmayan diziyle ilgili yeni haberleri merakla bekliyoruz.