shia labeouf ikinci filmini yazmaya başlamış bile

shia labeouf ikinci filmini yazmaya başlamış bile


minor modifications


Geçtiğimiz yıl kendi hayatını anlattığı Honey Boy filmiyle büyük övgü toplayan Shia LaBeouf, arayı çok açmadan ikinci filmi için çalışmalara başlamış durumda.

Transformers serisiyle tanınan; Nymphomaniac, American Honey ve The Peanut Butter Falcon filmlerindeki performansıyla jenerasyonunun önemli isimlerineden biri olan Shia Labeouf, kısa bir süre kendini beli gibi yapıp ardından beyaz perdeye geri dönmüştü. Senaryosunu kendisinin yazdığı, yönetmen koltuğunda da Alma Har’el’in oturduğu Honey Boy’un ardından ikinci projesi için kolları sıvayan yetenekli isim, müzik dünyasının yükselen yıldızı ve Brockhampton’ın solisti Kevin Abstract’ın hayat hikayesinden esinlendiği bir proje üzerinde çalıştığını açıkladı.

Yakın arkadaş olmalarının dışında birlikte sadece ikisinin katıldığı özel bir terapi seansı düzenleyen Abstract ve LaBeouf, senaryoyu da bu seansların ardından geliştirmeye başlamış. İsminin Minor Modifications olduğu paylaşılan proje, “kimlik, anlamlı ilişkiler, cinsel akışkanlık ve yaşamdaki amacını arayan Teksaslı bir gencin hikayesini takip ediyor.” şeklinde özetlenmiş.

Honey Boy ile kariyerinin en iyi performanslarından birine imza atan ve aynı zamanda oyunculuğun dışında kaleminin de ne kadar kuvvetli olduğunu herkese kanıtlayan LaBeouf’tan gelecek resmi açıklamayla biz de resmi olarak heyecanlanabiliriz