star wars: underworld’ün test çekimleri gün yüzüne çıktı

star wars: underworld’ün test çekimleri gün yüzüne çıktı


dizinin çekimi 2010'da sonlanmıştı


2010’da çekimlerine başlanan ve aynı sene içerisinde maddi sıkıntılardan ötürü rafa kaldırılan Star Wars: Underworld’den test çekimleri ortaya çıktı. TV serisi olması planlanan Underworld, Star Wars filmleriyle aynı kalibrede çekilmiş ama masrafların altından kalkamamıştı.

George Lucas’ın 2011’de projenin bütçesini aşağı çekerek fiyat/performans ayarlaması yapmasına rağmen yine de hayata geçemeyen projenin ilk adımı olan test çekimleri ilk bakışta fena halde Blade Runner havası veriyor. Resmi sayfalardan paylaşılmayan video, TV serisinin çekimlerine geri dönülmesi ihtimalini zayıflatsa bile aradan geçen senelerin ve Disney+’ın Star Wars sevdasının böyle bir olasılığı kuvvetlendirebileceği düşünülebilir.

Star Wars’un Skywalker evreninin son halkası The Rise of Skywalker geçen senenin sonunda sinemalarda yerini almıştı. Disney’in arayı hiç soğutmadan Taika Waititi’yle yeni bir Star Wars filmi için görüşmesi, serinin kurtulmasına dair umutlarımızı arttırmıştı.

Şimdilik Disney’in Underworld’e geri dönüş yapılacağına dair ufukta herhangi bir haber yer almıyor ama kim bilir, belki Disney, bu görüntüleri internete salarak kamuoyu yoklaması yapıyordur?

Buyrun siz karar verin…