the big lebowski spin-off’u the jesus rolls 20 mart’ta vizyona girecek

the big lebowski spin-off’u the jesus rolls 20 mart’ta vizyona girecek


bovlinge hazır mıyız?


Kara komedi türünün üstatları Coen Kardeşler’in 1998 tarihli kült filmi The Big Lebowski’nin spin-off’u The Jesus Rolls’un vizyon tarihi açıklandı. John Turturro’nun yazıp yönettiği, üstüne bir de başrolünü oynadığı The Jesus Rolls, 20 Mart’ta vizyona girecek.

The Big Lebowski’nin The Dude’nun bovling turnuvasındaki amansız rakibi Jesus Quintana’nın hikayesine odaklanacak film, Jesus’ın hapisten çıktıktan sonra yaşadıklarını anlatacak. Maalesef The Dude’u tekrar göremeyeceğimiz filmin oyuncu kadrosunda John Turturro’nun yanı sıra, ilk sezonundan sonra iptal edilen HBO dizisi Vinyl’deki performansını hala unutamadığımız Bobby Cannavale, Amélie’nin yıldızı Audrey Tautou ve son olarak Good Omens’te izlediğimiz Jon Hamm de yer alıyor.

Filmin başrolünü oynamasının yanı sıra yönetmenliğini ve senaristliğini de üstlenen John Turturro, The Big Lebowski’ye bir devam filmi çekmek istemeyen Coen Kardeşler hakkında, “Coen’ler benim arkadaşlarım, yakın dostlarım. Jesus karakterini biraz daha keşfetmek istediğimi söylediğim de bana destek oldular.” sözleriyle Coen kardeşlerden gelen “hep destek tam destek” mesajını da vurguladı.

20 Mart’ta vizyona girecek The Jesus Rolls’un fragmanı da hemen aşağıda.