the matrix 4 kadrosuna takviye

the matrix 4 kadrosuna takviye


gel artık 2021


Yapımına 5 Şubat’ta başlanacak olan The Matrix 4’un oyuncu kadrosu genişlemeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde serinin ikonik karakteri Agent Smith’i canlandıran Hugo Weaving’in yeni Matrix filminde yer almayacağını duymuştuk. Bugün ise, filmin yapımcılarının Baywatch, Quantico ve Isn’t It Romantic gibi yapımlarda rol alan Priyanka Chopra Jones’un, The Matrix 4 kadrosunda yer alması için oyuncu ile görüşmelerde olduğu haberi paylaşıldı.

Orijinal kadrodan Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Jada Pinkett Smith ve Lambert Wilson’ın rollerine geri döneceği yeni The Matrix filminde Watchmen dizisiyle adından söz ettiren Yahya Abdul-Mateen II ve How I Met Your Mother’ın Barney’si Neil Patrick Harris’i de izleyeceğiz. Kariyerinin başında, henüz ABD’ye gelmemişken on parmağında on marifet olmasıyla adını ileride bol bol duyacağımızın sinyalini veren, şimdilerde ise o çizgisinden uzakta bir görüntü çizen eski Miss World Priyanka Chopra’nın The Matrix 4’un kadrosuna katılması halinde hangi karakteri canlandıracağı şimdilik belirsiz.

Yapımına sadece 1 hafta kaldığını göz önünde bulundurursak, Chopra’nın The Matrix 4 kadrosuna katılacak son ismin olduğunu düşünebiliriz. 21 Mayıs 2021’de yayınlanacak The Matrix 4 için yükselmeye devam ediyoruz.