the rhythm section’ın son fragmanı gümbür gümbür

the rhythm section’ın son fragmanı gümbür gümbür


31 ocak'ta sinemalarda


James Bond’un yapım şirketi Eon Productions’ın Bond serisi harici ilk filmi olacak ve The Handmaid’s Tale ve Billions gibi yapımlarda çalışmış Reed Morano’nun kamera arkasında bulunduğu The Rhythm Section’dan yeni bir fragman paylaşıldı.

Ocak ayının son gününde beyaz perdeye düşecek ve büyük ihtimalle Bond serisinden aşina olduğumuz bir kalitede aksiyon izleyeceğimiz filmin başrolünde Blake Lively yer alıyor.

Adeta lanetlenmiş gibi ertelenen yayın tarihi ve Lively’nin çekimler sırasında sakatlanmasını düşünürsek çıkmasına sevinmemiz gereken film, ailesini uçak kazasında kaybedince kendini yitirme noktasına gelen Stephanie Patrick’in uçağın kazayla değil planlı bir şekilde düştüğünü öğrendikten sonra çıkacağı intikam yolculuğunu anlatıyor. Ona söylenenler ve bildikleri arasındaki boşluğu doldurma bilinciyle kazadan sorumlu olanların peşine düşen Stephanie’nin yolu, kendisini eğitmesi için bir hoca olarak gördüğü Jude Law’un karakteri Boyd’un ile kesişir ve aksiyon başlar.

Paul Feig yapımı A Simple Favor ve korku filmi The Shallows’taki performansıyla başarıyla izlediğimiz Lively ve Jude Law’a Sterling K. Brown, Daniel Mays ve Max Casella gibi isimler eşlik ediyor.

31 Ocak’ta vizyona girecek The Rhythm Section’ın fragmanı hemen aşağıda hizmetinizde.