the witcher soundtrack’i spotify’a geliyor

the witcher soundtrack’i spotify’a geliyor


yeni spotify listeleri yapılsın


Özünde bir edebiyat eseri olmasının yanında içerisinden harika bir oyun, berbat bir film ve şimdilik fena olmayan bir dizi çıkan The Witcher evreni, son meyvelerini Netflix platformu üzerinden 8 bölüm yayınlanan diziyle vermişti. Hikaye, oyunculuk ve çekim kalitesi geçer not alan dizinin şüphesiz en beğenilen unsurlarından biri de dizi müzikleriydi.

Sosyal medya hesaplarından duyuru yapan The Witcher, hayranlarının merakla beklediği dizi müziklerinin 24 Ocak itibariyle dijital ortamlardan dinlenebileceğini duyururken, üstüne yüzlerce cover yapılmasıyla modern zamanların Satisfaction şarkısı ünvanını kazanan Toss a Coin to Your Witcher‘ın da artık Spotify’dan dinlenebileceğini müjdeledi.

Başrollerinde Henry Cavill, Björn Hlynur Haraldsson ve MyAnna Buring yer aldığı The Witcher‘ın yeni sezon çekimleriyse Şubat ayında başlayacak. İlk sezonuyla Netflix kütüphanesinin en iyi ilk sezon izlenme sayısına ulaşan yapım, ilk ayında 76 milyon kişi tarafından izlenmişti. 2021’de başlaması beklenen ikinci sezonda daha düz ilerleyen bir anlatıma kavuşacak olan dizi, Ciri ve Geralt’ın buluşmasının ardından gerçek maceraya adım atıyor.