the witcher’ın ilk sezon finalinin alternatif versiyonu paylaşıldı

the witcher’ın ilk sezon finalinin alternatif versiyonu paylaşıldı


çok da bir olayı yokmuş


Bir kısmı oyunun hastası olduğundan, diğerleri Henry Cavill makyaj kanalı açsa her videosunu izleyecek durumda olduğundan dilimize pelesenk olan Netflix’in yeni en popüler dizisi The Witcher ilk sezonunu arkada bıraktı. Dizinin yaratıcılarından Lauren Schmidt Hissrich, daha uzun bir süre hayatımızda olacak gibi gözüken The Witcher’ın ikinci sezonuyla ilgili verdiği bir röportajda ilk sezonun alternatif sonunu paylaştı.

Birinci sezonun sonunda Henry Cavill’in canlandırdığı Geralt’ı Sodden’ın dışındaki ormanda annesinin kehanetini ararken bırakmıştık.  Geralt’ın Ciri’yi görmesiyle annesinin kehanetini ve Ciri’yle “kaderlerinin kesiştiğini” anladığı ilk sezonun final sahnesi, dizinin senaristlerine göre ilk akla gelen final değilmiş. Twitter’da gördüğümüz senaryonun daha basite indirgenmiş bir versiyonunun finalde yer almasıyla ilgili olarak Schmidt ,başka bir sahnenin çıkarılmasına bağlı olarak bu sahnenin değiştiğini ve gece yatmadan önce hala bu karar üzerine düşündüğünü belirtti.

İlk sezonu seyirciyi dizinin geçtiği evrene alıştırmaya yönelik olan The Witcher’ın ikinci sezonunda hikaye anlatımına daha çok ağırlık verileceğini de belirten yapımcılar, seyirciyi hızlı gelişmelerin beklediğini de ekledi. 2021’de ikinci sezonu ekranlarımıza geri dönecek The Witcher’ın final sahnesini hatırlamayanları böyle alalım.