thundercat’ten yeni tekli + albüm haberi

thundercat’ten yeni tekli + albüm haberi


it is what it is


Jazz-funk maestrosu Stephen Lee Burner a.k.a. Thundercat, bahar ayında çıkartacağı 4. uzunçalarının müjdesini Steve Lacy ve Steve Arrington kendisine eşlik ettiği teklisi Black Qualls ile verdi. 3 Nisan’da yeni albümü It Is What It Is ile bizleri 15 şarkılık tatlı bir gezintiye çıkartacak Thundercat albümünün yapımcılığını ise Flying Lotus üstlenecek.

Yeni albümünün aşk, kayıp ve hayatın inişleri çıkışları hakkında olduğunu açıklayan Thundercat, “Belki biraz ironik gelecek ama hayatın farklı noktalarında, bilmediğiniz ufuklara yelken açabilirsiniz. Bazı şeyleri bilmeye gerek yoktur.” sözleriyle yeni albümünün ipuçlarını verdi. Yanına Flying Lotus ve geçtiğimiz Mayıs ayında ilk solo albümü Apolla XXI ile eleştirmenlerden 5 yıldızlı pekiyi alan Steve Lacy’yi alan Thundercat, bakalım yeni albümüyle seviyeyi nerelere çıkartacak.

Kamasi Washington, BadBadNotGood, Ty Dolla $ign gibi isimleri göreceğimiz albümün 15 şarkılık tracklist’ini ve Thundercat’in yeni teklisi hemen aşağıda bulabilirsiniz.

01 Lost in Space / Great Scott / 22-26
02 Innerstellar Love
03 I Love Louis Cole [ft. Louis Cole]
04 Black Qualls [ft. Steve Lacy, Steve Arrington and Childish Gambino]
05 Miguel’s Happy Dance
06 How Sway
07 Funny Thing
08 Overseas [ft. Zack Fox]
09 Dragonball Durag
10 How I Feel
11 King of the Hill
12 Unrequited Love
13 Fair Chance [ft. Ty Dolla $ign & Lil B]
14 Existential Dread
15 It Is What It Is