true detective’in yaratıcısı nic pizzolatto ve matthew mcconaughey tekrar bir araya geliyor

true detective’in yaratıcısı nic pizzolatto ve matthew mcconaughey tekrar bir araya geliyor


heyecanlandık


İlk sezonuyla dibimizi düşüren, dizi bittikten sonra derin bir nefes alıp hemen baştan başladığımız True Detective’in yaratıcısı Nic Pizzolatto ve Matthew McConaughey, Patrick Coleman’ın The Churchgoer romanından televizyona uyarlanacak Redeemer isimli yeni bir proje için tekrar bir araya geliyor.

Karanlık ve aydınlık arasındaki savaşı sembolizme dayalı anlatımıyla, izleyiciyi içine çeken atmosferiyle ve de tabii ki Matthew McConaughey’nin canlandırdığı Rust Cohle karakterinin aforizmalarıyla anlatan dizinin hedeflediği başarıyı kazanması çok uzun sürmemişti. Woody Harrelson‘ın da McConaughey’ye eşlik ettiği dizi, ilk sezonundan sonra farklı oyuncu kadrosu ve farklı bir hikaye üzerinden ilerleyeceğini açıklamıştı.

True Detective’de ortaya iyi bir iş çıkaran Matthew McConaughey ve Nic Pizzolatto ikilisinin yolu bir kez daha kesişmek üzere. Patrick Coleman‘ın The Churchgoer romanından televizyona uyarlanacak Redeemer dizisi için yeniden bir araya geleceği açıklanan ikili, Teksas’ta kayıp bir kadını arayan bir güvenlik görevlisinin araştırmalarını derinleştirdikçe komplolarla örülü bir yolsuzluk olayına tanık olmasını konu alıyor. Hikaye ve geçtiği bölge itibariyle buram buram True Detective kokusu aldığımız dizide McConaughey, eskiden papaz olan ancak kiliseden ayrıldıktan sonra 180 derece farklı bir hayat yaşayan güvenlik görevlisini canlandırıyor.

Senaryosunu Nic Pizzolatto’nun kaleme alacağı dizide ikili aynı zamanda Redeemer’ın yapımcılığını da üstlenecek. Matthew McConaughey ile yeniden bir araya geleceği için çok heyecanlı olduğunu paylaşan Nic Pizzolatto, FX’e kendilerine bu fırsatı yarattığı için teşekkür etmeyi de unutmadı. Yayın tarihi konusunda konuşmak için henüz erken gözüken diziden en büyük ve belki de tek beklentimiz ise True Detective’in ilk sezonundaki atmosferi biraz da olsa yansıtması. Teşekkürler…