yeni bob dylan filminin başrolü ile tanışın: timothée chalamet

yeni bob dylan filminin başrolü ile tanışın: timothée chalamet


helal sana be çocuk


3:10 to Yuma, Logan ve Girl, Interrupted gibi filmleriyle hafızamızda yer eden ve son olarak başrollerinde Christian Bale ve Matt Damon’ı buluşturan Ford v Ferrari filmi vizyona giren James Mangold, bu sefer rotasını müzik dünyasına çevireceği bir yapımla beyaz perdeye gelmeye hazırlanıyor.

Bob Dylan‘ın gençlik yıllarına odaklanacak yeni biyografik filminin yönetmen koltuğunda oturacak Mangold, filmin başrolü için çoktan gitar dersleri almaya başlamış Timothée Chalamet ile el sıkışmış durumda. Chalamet, isminin şimdilik Going Electric olduğu açıklanan projede Bob Dylan’ın ünününe ün kattığı gençlik yıllarını ve folk müzikten rock müziğe direksiyon kırdığı dilimi anlatacak.

Yapımcılığını Fox Searchlight’ın üstleneceği filmin gerçekleşiyor olmasının dışndaki bir diğer güzel haber de Dylan’ın bizzay yapımcı ekibini içinde yer alıyor olması. Bu da demek ki Bob Dylan şarkılarını duyabileceğimiz bir Bob Dylan filmi bizleri bekliyor.

Filmin çekimlerine ne zaman başlanacağı şimdilik belirsiz. Ancak Chalamet’nin 23 Mayıs’a kadar Londra’da sahnelenecek 4.000 Miles oyunuyla meşgul olacağını düşünürsek Going Electric’in çekimleri yılın ikinci yarısında başlayabilecek gibi gözüküyor. Bu da filmin en erken Kasım – Aralık ya da 2021’in başında vizyonda olabileceğini düşündürüyor ama bekleyelim görelim.