yeni fiona apple albümüne çok yakınız

yeni fiona apple albümüne çok yakınız


hadi inş


2012’de yayınladığı, ismi albüm kapağına bile zor sığan The Idler Wheel Is… diye giden dördüncü stüdyo albümünden sonra müzik dünyasından elini eteğini çeken Fiona Apple, geçtiğimiz sonbaharda 2020’de yeni bir albüm yayınlayacağını duyurmuştu. Bugün gelen bir habere göre ismi belirsiz yeni Fiona Apple albümü tahminlerimizden de yakında.

Vulture dergisine verdiği bir röportajda yeni albümü hakkında konuşan Apple, “Her şey bana bağlı. Albüm yakın zamanda bitecek. Albüm kapağı gibi hazırlamam gereken başka şeyler de var ama işimi biraz ağırdan alıyorum sanki. Emin değilim ama birkaç ay içinde bitmiş olur sanırım.” sözlerini söyledi.

Albümün adı için kafasında bir isim olduğunu ama şu an bu ismi paylaşmak için hazır olmadığını söyleyen Apple, turne grubundaki arkadaşlarının farklı gruplarda da çalmasıyla meşgul olduğu için albümden sonra bir turne yapar mı, emin değilmiş.

Röportajda Justin Bieber’ın, geçtiğimiz günlerde yayınlanan yeni teklisi Yummy’nin Billboard listelerinde birinci sıraya ulaşması için bulunduğu girişimler hakkında da konuşan Apple, “Birinci sıraya yerleşmenin neden bu kadar önemli olduğunu anlamıyorum. Video oyunu oynar gibi puan toplamaya çalışıyorlar.” sözleriyle genç kuşak müzisyenlere bakış açısıyla ilgili bize fikir vermişti.

Bir süredir sadece cover’larla karşımıza gelen Fiona Apple’ın yeni albümünü bir an önce tamamlamasını diliyor ve albümü heyecanla bekliyoruz.