yeni kendrick lamar albümü tahminlerimizden de yakında olabilir

yeni kendrick lamar albümü tahminlerimizden de yakında olabilir


zaten bekliyorduk


Son albümü DAMN. ile şimdiden adını müzik tarihinin altın sayfalarına yazdıran Kendrick Lamar, 2,5 senelik bir aradan sonra yeni albümünü bitirmeye yakın gözüküyor. Uzun süredir hakkında dolaşan dedikodulara bir yenisi eklenen Lamar’ın müstakbel albümünde daha rock ağırlıklı bir sound izleyeceği hakkında son çıkan haberlerden oldu.

2018’in sonunda Lamar’ın birlikte çalıştığı plak şirketi Interscope Records’un alt kolu olan Polydor Records tarafından paylaşılıp anında silinen bir tweet, sanatçının hayranlarının gözünden kaçmayarak 2019 için bir albüm uyarısı yapmıştı. Bu dedikodulara rağmen geçtiğimiz yıl içinde yayınlanmayan malum albüm için gözler bu seneye çevirilmiş durumda.

Billboard dergisinin eski editörlerinden biri olan Bill Werde’nin yaptığı paylaşıma göre yeni Kendrick Lamar albümünün sonuna gelinmiş ve yeni Lamar albümünün daha sert, neredeyse rock sounduna yakın bir albüm olacağı bir çok kaynak tarafından konuşulan bir gelişme imiş. Son zamanlarda çıkan gelişmeleri düşününce zaten albümün yakın bir tarihte geleceği, en azından resmiyet kazanacağı ya da bir iki şarkıyı önden duyacağımızı az çok biliyorduk ama bu “rock sound’una yakın” bir Lamar albümü olayı beklentilerimizi farklı bir yöne çevirmiş durumda.

Çağımızın en yetenekli isimlerinden olan ve sahne şovlarından marka iş birliklerine elini attığı her şeyi altına çeviren Lamar’ın bu yıla damgasını vuracağı yeni albümünü heyecanla bekliyoruz.