netflix’in yeni gençlik dizisi i am not ok with this’ten tanıtım teaser’ı

netflix’in yeni gençlik dizisi i am not ok with this’ten tanıtım teaser’ı


26 şubat'ta başlıyor


Yapımcılığını aynı zamanda Duffer Kardeşler’in Stranger Things’inin de yapımcısı olan Shawn Levy ve Dan Cohen ikilisi üstlendiği,  The End of the F***ing World’ün yaratıcısı Jonathan Entwistle’ın hem yönetmenliğini hem de senaryosunu üstlendiği I Am Not OK with This’ten bir tanıtım teaser’ı paylaşıldı.

The End of the F***ing World’ün yazarı olan Charles Forsman’ın aynı isimli çizgi romanından uyarlanan I Am Not Okay with This; yeni edindiği süper güçlerle, aile hayatıyla ve cinselliği ile başa çıkmaya çalışan 15 yaşındaki bir gencin hikayesine odaklanıyor. Netflix’in son zamanlarda en kıvırdığı konulardan biri olan “coming of age” yapımlarının arasına popülaritesiyle kendini yerleştirecek gibi gözüken dizi, 8 bölümden oluşacak.

Oyuncu kadrosunda Sharp Objects ve It gibi yapımlarla adından söz ettiren Sophia Lillis‘in yanı sıra Sofia BryantDavid TheuneWyatt OleffRichard Ellis ve Kathleen Rose Perkins gibi isimlerin yer aldığı I Am Not OK with This, 26 Şubat’ta yayınlanacak ilk bölümüyle Netflix’te yerini alacak.