altered carbon’un ikinci sezonundan yeni ve uzun bir fragman daha

altered carbon’un ikinci sezonundan yeni ve uzun bir fragman daha


27 şubat'ta netflix'te


Netflix’in büyük umutlarını karşılamamasına rağmen desteğini esirgemediği ve markanın en pahalı yapımlarından olan  Altered Carbon’un ikinci sezonundan yeni bir fragman paylaşıldı.

Richard K. Morgan’ın  siberpunk temalı romanından hayata geçen Altered Carbon, günümüzden 300 yıl sonra, dünyamızın farklı bir konsept ile yeniden yorumlanmış versiyonunda geçiyor. İkinci sezonuna neredeyse yepyeni bir oyuncu kadrosuna sahip olan dizide insan bilincinin disklere kaydedilerek istenildiği an herhangi bir vücuda aktarılabildiği ve ölümün artık kalıcı olmadığı bir dünyada neler olur onları izliyoruz.

İlk sezonda Joel Kinnaman’ın canlandırdığı Takeshi Kovacs karakterini, ikinci sezonda Anthony Mackie teslim alıyor. Mackie’nin yanı sıra dizinin ikinci sezonunda yer alacak yeni isimler arasında Simone MissickJames SaitoLela LorenDina Shihabi ve Torben Liebrecht yer alıyor.

Edgar Allen Poe’nun yapay zekaya sahip robot versiyonu olan Poe karakterini canlandıran Chris Conner ve Takeshi’nin aşkı Quellcrist Falconer rolünde izlediğimiz Renée Elise Goldsberry ise ilk sezonda olduğu gibi ikinci sezonda da rollerine devam edecek. Dizinin ikinci sezonu Takeshi’nin Quellcrist ile tekrar bir araya gelmeye çalışması üzerine şekillenecek.

27 Şubat’ta ikinci sezonu yayınlanacak olan Altered Carbon’un yeni fragmanı hemen aşağıda.