aladdin’in devam filmi yolda

aladdin’in devam filmi yolda


tüm ekip toplanıyor


Bambi, The Lion King, Pinocchio,Little Mermaid, Aladdin derken live-action türünü şirketin cash cow’u yapıp milyar dolarlık gişelerle parmak ısırtan Disney, Will Smith-Guy Ritchie ortaklığıyla Aladdin’in devam filmini çekmeye hazırlanıyor. Zaten sinema sektörünü tekelleştiren Disney’in 1 milyar $ gişe getiren filmin devamını çekmemesi düşünülemezdi fakat bu kadar erken olmasını da kimse beklemiyordu.

The Hollywood Reporter’ın haberine göre Disney, devam filmi için tüm cast ekibini toplamaya kararlı. Bu demek oluyor ki ilk filmi yıldızları Will Smith, Mena Massoud ve Naomi Scott’ı devam filminde de göreceğiz. Bununla birlikte Aladdin’in yakaladığı büyük sükseye rağmen iş bulmakta zorluk çektiğini açıklayan Mena Massoud, yeni film için gezegendeki herkesten daha heyecanlı olabilir.

İlk filmde Ron Clements‘ın yönettiği 1992 yapımı kültleşmiş animasyon filmini live-action olarak beyaz perdeye uyarlayan Disney, ikinci film için 1001 Gece Masalları‘ndan orjinal Aladdin hikayelerinden yararlanacak. Artık çocuklarınıza yatmadan önce masal okumak yerine sinema salonlarına götürebilirsiniz.