altered carbon’un ikinci sezonundan ilk fragman

altered carbon’un ikinci sezonundan ilk fragman


27 şubat'ta netflix'te


Netflix tarihinin en pahalı yapımlarından biri olmasına rağmen bekleneni vermek konusunda geride kalan Richard K. Morgan imzalı siberpunk romanı uyarlaması Altered Carbon’un ikinci sezonundan ilk fragman paylaşıldı.

300 yıl sonraki bir zaman diliminde geçen dizi, siberpunk evreninde cinayet, aşk, cinsellik ve ihanetlerle dolu karmaşık bir hikayeyi konu alıyor. İkinci sezonuna neredeyse yepyeni bir oyuncu kadrosu ile giriş yapacak Altered Carbon, insan bilincinin disklere kaydedilerek istenildiği an herhangi bir vücuda aktarılabildiği ve ölümün artık kalıcı olmadığı bir dünyanın hikayesini anlatıyor.

İlk sezonda Joel Kinnaman tarafından canlandırılan Takeshi Kovacs, karakterini ikinci sezonda Anthony Mackie ile izleyeceğiz. Mackie’nin yanı sıra dizinin ikinci sezonunda yer alacak isimler arasında Simone MissickJames SaitoLela LorenDina Shihabi ve Torben Liebrecht gibi isimler de yer alıyor.

Edgar Allen Poe’nun yapay zekaya sahip robot versiyonu olan Poe karakterini canlandıran Chris Conner ve Takeshi’nin aşkı Quellcrist Falconer rolünde izlediğimiz Renée Elise Goldsberry ise ilk sezonda olduğu gibi ikinci sezonda da rollerine devam edecek. Dizinin ikinci sezonu Takeshi’nin Quellcrist ile tekrar bir araya gelmeye çalışması üzerine şekillenecek.

27 Şubat’ta ikinci sezonu yayınlanacak olan Altered Carbon’un ilk fragmanı hemen aşağıda.