anthony hopkins, mike tyson ve antrenörü cus d’amato’nun ilişkisini anlatacak filmin kadrosuna dahil oldu

anthony hopkins, mike tyson ve antrenörü cus d’amato’nun ilişkisini anlatacak filmin kadrosuna dahil oldu


cus and mike


Sinema tarihinin nadide yönetmenlerinden John Cassavetes’in oğlu olmasının dışında farklı janrlara uzanan bir filmografiye sahip olan Nick Cassavetes’in yeni filmi Cus and Mike’ın başrolünde Anthony Hopkins’i izleyeceğiz.

Takvimler 2014’ü gösterdiğinde Jamie Foxx‘un spor tarihinin en tanınmış simalarından Mike Tyson‘ı canlandıracağı, hatta filmin yönetmen koltuğunda da Martin Scorsese‘nin yer alacağı iddiaları sinema gündemini meşgul etmişti. Uzun süre konuşulduktan sonra tarihin tozlu sayfalarına karışan proje, bu sefer farklı bir ikiliyle hayata geçecek gibi gözüküyor.

Son olarak Fernando Meirelles’in yönetmen koltuğunda oturduğu The Two Popes ile Oscar’a aday olan usta oyuncu Anthony Hopkins, isminin Cus and Mike olduğu açıklanan projede Mike Tyson’ın antrenörü Cus D’Amato’ya hayat verecek. Film, kariyerinin ilk dönemlerinde birlikte çalışmaya başlayan Mike Tyson ve Cus D’Amato arasındaki sporcu-antrenör ilişkisinin zaman içerisinde bir baba-oğul ilişkisine dönüşmesini ve tabii ki Tyson’ın spor dünyasının en tartışmalı figürlerinden biri haline gelmesini anlatacak.

Oldukça magazinsel bir hikaye olmasının yanında iyi işlenebilecek bir spor filmi hikayesine de sahip filmde Mike Tyson’a kimin hayat vereceğini merakla bekliyoruz. Daha önce adı projeyle anılan Jamie Foxx mu yoksa Hollywood’un yükselen isimleri mi kırmızı eldivenleri giyecek kısa bir süre sonra öğreneceğiz gibi.