ben affleck’li the way back’ten ikinci fragman

ben affleck’li the way back’ten ikinci fragman


6 mart'ta vizyonda


Miracle ve Warrior gibi yapımlarından tanıdığımız Gavin O’Connor, Ben Affleck’le güçlerini birleştirip The Way Back’i çekmeye başladığında filmin daha önce vizyona girip Oscar sezonuna yetişmesi bekleniyordu. Warner Bros. tarafından ertelenen yapım Oscar sezonunu kaçırsa da 6 Mart’ta vizyona girecek.

Affleck’in yanında Al Madrigal, Michaela Watkins, Janina Gavankar ve Glynn Turman’ın oynadığı The Way Back’te alkolizmle mücadele eden boşanmış bir adamın, bir zamanlar parlayan yıldızı olduğu lisesinin basketbol takımına koç olarak dönüşü anlatılıyor. Üniversite bursuna sahipken ve takımın en iyi oyuncusuyken gizemli bir şekilde basketboldan uzaklaşan ve seneler sonra karanlık bir yerde bulduğumuz Affleck’in basketbol takımıyla yeniden başlamasının mümkün olup olmadığını göreceğiz.

Filmin prodüksiyon kanadında da yer alan Affleck’in yayın tarihi belirsiz olarak kamera arkasında çalıştığı Thirst ve Witness for the Prosecution isimli iki projesi daha bulunuyor. Kameranın önünde ve arkasında dolu günler geçiren aktörün başrolünde oynadığı The Way Back’in ikinci fragmanı hemen aşağıda.