billie eilish’in james bond soundtrack’i yarın geliyor

billie eilish’in james bond soundtrack’i yarın geliyor


bond guy (duh!)


James Bond serisinin 25. filmi No Time To Die, 10 Nisan’da seyircilerle buluşmaya hazırlanıyor. Daniel Craig’i son defa James Bond olarak göreceğimiz filmin tema şarkısının ise bir süre önce Billie Eilish tarafından yapılacağı açıklanmıştı. Bu sene Grammy Ödülleri‘ne damga vuran ve 2 sene içinde müzik dünyasının en popüler ve başarılı figürlerinden biri haline dönüşen Eilish, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamayla No Time To Die için hazırladığı tema şarkısının yarın yayınlanacağını açıkladı. James Bond serilerine müzik yapan en genç müzisyen gibi ilginç bir ünvana sahip olan Eilish, tema şarkısından bir parçayı da paylaşmayı ihmal etmedi.

James Bond serisine müzik yapması hakkında konuşan Eilish, “Her şekilde bunun bir parçası olmak çılgınca bir şey. Böyle efsanevi bir seriye ait bir filmin tema müziğini bestelemek onur verici. James Bond, gelmiş geçmiş en havalı seri. Hala şoktayım.” derken filmin yapımcıları Michael G. Wilson ve Barbara Broccoli de Billie Eilish ile çalışmaktan memnun olduklarını belirtti: “Billie’nin No Time To Die için filmin duygusal hikayesi üzerinde çalışabilmek üzere kusursuz şekilde hazırlanmış son derece güçlü ve canlı bir şarkı yazdığını duyurmak için heyecanlıyız.”

Daniel Craig’in yanı sıra Léa SeydouxBen WishawLashana LynchAna de ArmasNaomie HarrisJeffrey WrightRalph Fiennes ve Rami Malek’li oyuncu kadrosuyla göz boyayan No Time to Die’ın yönetmen koltuğunda True Detective ve Maniac gibi yapımlardan tanıdığımız Cary Joji Fukunaga oturuyor. Fleabag’in yaratıcısı Emmy ödüllü Phoebe Waller-Bridge’in de yazar kadrosunda yer aldığı No Time to Die, 10 Nisan’da vizyona girecek.