bradley cooper, bee gees’in hikayesini anlatacak filmde barry gibb için ilk aday

bradley cooper, bee gees’in hikayesini anlatacak filmde barry gibb için ilk aday


bradley cooper diskoya geliyor


Geçtiğimiz aylarda, The Departed filmiyle Oscar’a uzanan ve The Town, The Aviator ve son olarak Bohemian Rhapsody filmleriyle adından söz ettiren yapımcı Graham King’in, efsanevi disco grubu Bee Gees’in hayatını anlatacak filmin yapımcılığını üstleneceği haberini almıştık. Bugün gelen habere göre isimsiz Bee Gees filmi için çalışmalar yavaştan başlamış durumda.

Henüz yönetmeni dahi belli olmayan projede yer alması düşünülen ilk isim, 2018 yapımı A Star Is Born ile müzikal hünerlerini kanıtlayan ve şu sıralar ABD’li orkestra şefi Leonard Bernstein’ın hayatına odaklanan bir filmin yönetmenliğini, senaryosunu ve başrolünü üstlenen Bradley Cooper. Cooper için düşünülen rol ise geçtiğimiz sene Prens Charles tarafından şövalyelik unvanı ile onurlandırılan, Gibb kardeşlerin hayattaki tek ve en büyük üyesi Barry Gibb.

The Theory of Everything, Darkest Hour, The Two Popes ve bir başka müzikal film olan Bohemian Rhapsody’nin de senaristi Anthony McCarten’ın senaryosunu üstlendiği filmden yakın zamanda daha fazla detay gelecek gibi duruyor. Bol bol disko topu göreceğimiz filmin yapımına ne zaman başlanacağı ise şu an belirsiz.