britney spears’ın müzik videolarında başrol oynayabileceğiniz bir sergi açıldı

britney spears’ın müzik videolarında başrol oynayabileceğiniz bir sergi açıldı


toxic, baby one more time, i'm a slave 4 u ve dahası...


1999’da …Baby One More Time’la hayatımıza fişek gibi giren, müziğinden ilişkilerine bir an olsun gündemden düşmeyen ve ardından hayatımıza girdiği gibi keskin bir şekilde çıkan Britney Spears’ın senelerce suskun kalışı hayranlarını yıldırmıyor. Los Angeles’ta Jeff Delson ve Shannon Ramirez tarafından açılan The Zone, interaktif bir Spears deneyimi sunma iddiasında.

Britney Spears’ın Toxic, Oops!… I Did It Again, I’m a Slave 4 U parçalarının videolarını deneyimleyebileceğiniz The Zone’a sanatçının bizzat kendisi de videolarında görülen ve en bilinen kıyafetlerinden bazılarını bağışlamış. İçeride Baby One More Time’ın geçtiği lisede dolaşabilir, Toxic’in başrolüne geçebilir veya Oops! I Did It Again sponsorluğunda Mars’a gidebilirsiniz.

Circus, Blackout ve Me Against the Music gibi parçalarla da Britney’cilik oynama imkanı veren The Zone Nisan’ın 26’sına kadar açık olacak. Britney Spears Fransa’da açtığı sergiden beri ortalıkta çok gözükmezken kendisiyle ilgili komplo teorileri de internette dolaşmaya devam ediyor.