bruce dickinson: iron maiden’ın emekli olmaya hiç niyeti yok

bruce dickinson: iron maiden’ın emekli olmaya hiç niyeti yok


sen ne dersen kabul paşam


1975’ten beri Birleşik Krallık’ın heavy metal bayrağını gururla taşıyan Iron Maiden’ın solisti Bruce Dickinson, grubun emekli olmaya niyeti olmadığını açıkladı.

Son olarak Paris’te gizli gizli kaydedildiği konuşulan yeni albümleriyle ismini andığımız Iron Maiden’ın hayatımızdan çıkmaya hiç niyeti olmadığını bizzat grubun en yetkili isminden öğrendik. Bükreş’te bir konser sonrası hayranlarıya soru-cevap seansına katılan Dickinson, grubun hiç emekliliği düşünüp düşünmediği sorusuna biraz şakalı biraz da kinayeli bir şekilde “Yaşıtlarımız gibi bize benzeyen genç arkadaşları gruba dahil edip para saymaya niyetimiz yok. Iron Maiden biz hayatta olduğumuz sürece sahnede olmaya devam edecek!” cevabını verdi.

Hızını alamayıp hologram konserlerinin samimiyetsizliğinden bahsedip grubun asla böyle bir yola girmeyeceğinin de garantisini veren Dickinson, “Bizler olmasak bile grubun, geçmişte bize eşlik eden dostlarımızla sahneye çıkacak kadar üyesi var. Böyle saçma bir şeyi asla yapmayacağız!” açıklaması yaptı.

Bu yıl içinde, tahminimizce de yakın zamanda yeni albüme dair güzel haberler duyacağımıza inandığımız Iron Maiden’ın geçtiğimiz Mart ayında verdiği bol ateşli konserle sizleri baş başa bırakıyoruz.