coldplay’den tarihi the rivoli ballroom’da çekilmiş canlı performans videosu

coldplay’den tarihi the rivoli ballroom’da çekilmiş canlı performans videosu


cry cry cry


Geçtiğimiz yılın Kasım’ında yayınladığı Everyday Life’la dört senelik sessizliğine son veren Coldplay, en son albümle aynı ismi paylaşan tekli için Güney Afrika, Ukrayna ve Fas gibi farklı mekanlarda çekilmiş bir video yayınlamıştı. Şimdi ise albümden Cry Cry Cry’a gelen yeni bir canlı performans videosuyla Coldplay yeniden karşımızda.

Dakota Johnson ve Cory Bailey tarafından çekilen video Londra’nın tarihi The Rivoli Ballroom’unu mekan olarak kullanıyor. Bir çiftin gençliğinde ve hayatlarının ileriki yıllarında dans ederken görüldüğü duygusal videoda grubun dört üyesinin dördü de yer alıyor. Tarihi 1913’e kadar giden Rivoli Ballroom, daha önce Lana Del Rey, Florence and the Machine, The White Stripes, Kings of Leon, Damon Albarn ve Noel Gallagher’s High Flying Birds gibi isimleri de ağırlamıştı.

Everyday Life’ın turnesi kapsamında konserlere devam eden ve en son Ürdün’deki Amman’da devasa bir şova imza atan Coldplay’in albümden saldığı son parça Cry Cry Cry’ı duygu şelalesi yaşatacak videosuyla hemen aşağıya bırakıyoruz.