corey taylor’dan bir dönem slipknot’u bırakacaktım itirafı

corey taylor’dan bir dönem slipknot’u bırakacaktım itirafı


aman aman


2019’un son çeyreğinde yayınladıkları We Are Not Your Kind’la hızlı ve öfkeli bir geri dönüş yapan Slipknot, albüm turnesi kapsamında ocak sonunda Londra’nın ünlü O2 Arena’sına da uğramıştı. Bu performansla formundan hiçbir şey kaybetmediğini kanıtlayan grubun vokalisti Corey Taylor, Kerrang! Radio’ya verdiği röportajda itiraflarda bulundu.

Verdiği röportajda bir dönem gruptan ayrılmaya çok yaklaştığını belirten Taylor, o zamanlar doğru kararı almakta zorlandığını ama yaptığı seçimin sonucunda böyle bir şey yapmadığı için şu an çok mutlu olduğunu paylaştı. Grubun Sex Pistols benzeri bir senaryoyla ilk albümleri Mate. Feed. Kill. Repeat’ten sonra ayrılma eşiğine geldiğini ve 2001 çıkışlı Iowa’yla kendileri de dahil olmak üzere birçok insanı şaşırttıklarını da söyledi. Bu beklenmedik başarının ve birlikte devam etmenin şu an kıymetini bilen grubun hala üst düzey performanslar verdiği biliniyor.

2020 boyunca devam edecek We Are Not Your Kind’ın turnesinde fazlaca insanla müziğini paylaşıp başarısını kutlayacak olan grup, şu ana kadar yedi albüm çıkardı ve üyeler de birçok değişiklikten geçti. 2011 yılında Sonisphere Festivali kapsamında Türkiye’ye gelen grubun bir daha buraya gelmesi ümidiyle son albümlerini hemen aşağıya bırakıyoruz.