dave grohl müjdeyi verdi: yeni foo fighters albümü hazır

dave grohl müjdeyi verdi: yeni foo fighters albümü hazır


hadi hayırlısı


2017’de yılında yayınladığı Concrete and Gold albümü ile alternatif köklerine geri dönüş yapan Foo Fighters, geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesaplarından yaptığı gizemli paylaşımlarla yeni albümün yolda olduğunun haberini vermişti. Grubun frontman’i Dave Grohl, katıldığı bir podcast’te hayranlarını sevindirecek açıklamayı yaptı ve yeni albümün tamamlandığı haberini verdi.

Grohl yeni albüm hakkında fazla konuşmasa da albümün yaklaşık 45 dakika gibi bir süreye sahip olduğunu söyledi. Foo Fighters’ın liderliğinin yanı sıra müzik videosu ve belgesel yönetmenliği kimliği ile de tanınan Grohl, yeni belgeselinin de yolda olduğu haberini verdi.

Sound City ve Sonic Highways gibi müzik belgesellerinin yönetmeni Grohl, yeni belgeselin karavanla turne yapma teması etrafında olduğunu belirtti ve belgesel hakkında, “Eski bağımsız müzik grupları, 80’ler punk grupları karavanla turneye çıkardı. O kadar çok insanla röportaj yaptım ki şaşırırsınız. The Beatles, Guns N’ Roses, Metallica, U2… Hepsi de karavanla turneye çıktı.” sözlerini söyledi.

Son olarak geçtiğimiz sene 00950025, 01070725 ve 00979725 isimli, TC Kimlik No’sundan hallice üç EP yayınlayan Foo Fighters’ın yeni albümünü heyecanla bekliyoruz.