dev patel’li the green knight’tan ilk fragman yayınlandı

dev patel’li the green knight’tan ilk fragman yayınlandı


a ghost story'nin yönetmeninden


Son yıllarda Enemy, Under the Skin, Ex Machina, Room, The VVitch, The Lobster ve The Lighthouse gibi muazzam filmlere imza atarak adından sıkça söz ettiren bağımsız film şirketi A24, birçok listede geçtiğimiz 10 yılın en iyi filmlerinden biri olarak gösterilen A Ghost Story’nin yönetmeni David Lowery’nin kamera arkasına geçtiği The Green Knight’ın ilk fragmanını yayınladı.

Slumdog Millionaire ve Lion gibi yapımların yıldızı Dev Patel’in başrolünde yer aldığı The Green Knight, Yuvarlak Masa Şövalyeleri Efsanesi’nden Kral Arthur’un yeğeni Sir Gawain ile kendisine meydan okuyan Yeşil Şövalye’nin hikayesini farklı bir bakış açısı ile anlatacak. Filmde Patel’in yanı sıra; Joel Edgerton, Barry Keoghan, Alicia Vikander, Ralph Ineson, Kate Dickie ve Sean Harris gibi sağlam bir oyuncu kadrosu yer alıyor.

Neredeyse her 5 senede bir uyarlaması yapılan Yuvarlak Masa Şövalyeleri Efsanesi’ni konu edinen yapımın bizi heyecanlandıran tarafı ise tabii ki A24’un ve David Lowery’nin elinden çıkacak olması. İlk fragmanındaki mistik ve korkunç atmosferiyle aynı hikayenin diğer uyarlamalarından sıyrılan film, 29 Mayıs’ta vizyona girecek.

The Green Knight’ın fragmanı hemen aşağıda.