elijah wood ile baba-oğul gerilim saati

elijah wood ile baba-oğul gerilim saati


come to daddy


Gönüllerin Frodo’su, küçük bütçeli filmlerin başarılı ismi Elijah Wood’un başrolünde yer aldığı gerilim filmi Come To Daddy’den kısa bir sahne yayınlandı.

Çoğumuza göre hala Lord of the Rings filmindeki karakteriyle hatırlansa da Post-LOTR sonrası da eli yüzü düzgün işlere imza atan Wood, bu sefer gerilim dozu yüksek bir yapımla karşımıza çıkıyor.

Yönetmen koltuğunda Ant Timpson’ın oturduğu, senaryosunu da Toby Harvard’ın kaleme aldığı filmde Stephen McHattie, Martin Donovan, Michael Smiley, Madeleine Sami ve Simon Chin gibi isimler bulunuyor. Ayrıcalıklı bir erkek çocuk olan büyüyen Norval Greenwood’un hikayesini anlatan film, Norval’ın çocukluğundan beri görmediği babasının güzel ama yerleşim yerlerinden uzak sahil evine gelmesiyle başlar. Büyürken babasının bir pislik olduğu düşündürülmesine rağmen birlikte vakit geçirdiği bu adamın o kadar da kötü biri olmadığını, kendine olan benzerliğini ve ikisinin ne kadar ortak noktası olduğunu yavaş yavaş fark eden Norval, tahmininden gergin ve biraz da kanlı geçecek bu tatil ile babasıyla arasındaki bağları güçlendirecektir.

Vizyon tarihi olarak 7 Şubat seçilen filmi izlemek için internet dünyasının illegal duraklarına başvurmamız gerekecek. Filmin paylaşılan ilk fragmanı ve Selfie başlıklı bir dakikalık video hemen aşağıda.