elisabeth shue ve julie delpy netflix’in yeni kara komedi dizisi on the verge’te buluşuyor

elisabeth shue ve julie delpy netflix’in yeni kara komedi dizisi on the verge’te buluşuyor


canal+ ve netflix el ele


Julie Delpy, Before üçlemesi ve Three Colours: White performanslarıyla hatırlansa da son yıllarda sinema sektörüne yönetmen ve senarist olarak daha çok karşımıza çıkıyor. 2 Days in Paris, 2 Days in New York, Le Skylab, Lolo, My Zoe filmleriyle de yönetmenlik ve senaristlik alanlarındaki marifetlerini ortaya koyan Delpy, bu sefer beyaz perde yerine küçük ekranlarımıza misafir olmaya geliyor.

Yaratıcılığını ve Alexia Landeau ile birlikte senaristliğini üstlendiği yeni dizisi On The Verge için Canal+ ve Netflix ile anlaşan Delpy, işbu dizisinde evliliklerinde ve kariyerlerinde sorun yaşayan dört annenin yolunda gitmeyen her şeyi geride bırakıp kendileri olabilmek ve hayatlarına anlam kazandırabilmek için başladıkları yeni serüveni konu alıyor.

Kara komedi olarak işlenecek dizinin 4 başrol oyuncusundan ikisi ise belli oldu: Julie Delpy ve The Karate Kid, Back to the Future, Hollow Man gibi filmlerden tanıdığımız Elisabeth Shue. Henüz yayın tarihi açıklanmayan yapım için 12 bölümlük bir ilk sezon düşünülüyor.