fast & furious 9 yeni fragmanıyla bıraktığınız yerden devam ediyor

fast & furious 9 yeni fragmanıyla bıraktığınız yerden devam ediyor


hız kaldığı yerden devam ediyor


2009 yılında başlayan Fast & Furious serisi beyazperdedeki yolcuğuna nedense hala devam ediyor. Dokuzuncu filmiyle sinemalara geri dönecek seri için Universal tanıtım çalışmalarına başladı ve merakla beklenen yapımın ilk tanıtım fragmanını geçtiğimiz günlerde yayınladı.

Sadece bununla da yetinmeyen yapım şirketi, Super Bowl’un milyon dolarlık reklam kuşağında filmden kısa bir tanıtım fragmanı daha yayınladı.

Tanıtım fragmanından anlıyoruz ki, serinin yedinci filminde öldüğünü düşündüğümüz Han Lue hayatta ve devam filminde yeniden macerasına devam edecek. Serinin Fast 9 olarak anılan dokuzuncu filmi, yine Vin Diesel’in hayat verdiği Dominic Toretto ve ailesinin yaşadığı maceralara odaklanacak.

Oyuncu kadrosunda Michelle Rodriguez John Cena, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Lucas Black, Ludacris, Nathalie Emmanuel ve Han rolüyle geri dönen Sung Kang yer alacak. Yönetmen koltuğunda ise daha önce serinin dört filmini yöneten ve son olarak da Star Trek Beyond ile sinemada boy gösteren Justin Lin oturacak.

22 Mayıs’ta vizyona girecek Fast & Furious’un kimisi için heyecan dolu kimisi için baygınlık garantili fragmanı için hemen aşağıya tık.