hakan: muhafız’ın üçüncü sezonundan ilk fragman

hakan: muhafız’ın üçüncü sezonundan ilk fragman


yeni sezon 6 mart'ta başlıyor


Netflix’in Türkiye yapımı ilk orijinal dizisi olan ve yeni sezonuyla 6 Mart’ta ekranlara gelecek Hakan: Muhafız’ın 3. sezonundan ilk fragman paylaşıldı.

İlk sezonuyla her tarafta konuşulduktan sonra ikinci sezon onayını çok geçmeden kapan ve ikinci sezonunu izlemeden de üçüncü sezonu için onay alan Hakan: Muhafız aka The Protector, bizi bu sezonunda bela üste bela yaşayan ekibin maceralarının tam ortasına bırakıyor.

Muhafız kanı taşıyan abisi yüzünden cehennem yerine dönen İstanbul’u kurtarmayı kafasına koyan Hakan, şehir Ölümsüzler’in saldırısı sonucu yayılan bir virüsle mücadele ederken bir yandan da Faysal ve Rüya’yı amacına ulaşmaktan alıkoymaya çalışmaktadır. Sevdiklerini ve İstanbul’u kurtarmak için  panzehiri yapması için ulaşacağı Nisan’ı ve bu yolda karşılaşacağı Burak’ı aramaya başlayan kahramanımız Hakan’ın aynı zamanda altı yüz yıllık bir öfkeyle İstanbul’u kendisine dar etmeye hazırlanan Vezir’i bulması ve yok etmesi gerekir.

Anlayacağınız bu sezonda bela üstüne bela ile uğraşacak kahraman ekibimize ilk iki sezonda izlediğimiz Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü, Okan Yalabık ve Burçin Terzioğlu‘nun yanında yeni sezonda Funda Eryiğit, Taner Ölmez, Bige Önal, İlayda Alişan, Emre Mutlu, Halit Özgür Sarı ve Hasan Üner gibi isimler eşlik edecek. Buyrun fragman.