harrison ford yeni indiana jones filminde de başrolde

harrison ford yeni indiana jones filminde de başrolde


serinin akıbeti belli oldu


Başarılı oyuncu Harrison Ford’un bir kez daha başrolünde yer alması planlanan Indiana Jones serisinin akıbeti belli oldu. Star Wars serisinin arkasındaki marka olan LucasFilm’in başındaki Kathleen Kennedy, kült serinin devamıyla ilgili olumlu haberler verdi.

Uzun süredir Jones filmlerinin devamının geleceği dedikoduları kulislerde dönerken, yapımcılardan herhangi bir hareketlenme görmemiştik. Maceranın doruklarda gezdiği serinin son filmi Indiana Jones 4, Steven Spielberg’ün imzasını taşıyordu. Devam filmi gelecek mi, gelecekse de Harrison Ford olacak mı sorularına açıklık getiren Kennedy röportajında ‘’Üzerinde çalışıyoruz. Senaryoyu olmasını istediğimiz yere götürüyoruz tamamlandığı zaman başlamaya hazır olacağız.’’ açıklamasını yaptı. Aynı zamanda filmin bir yeniden çevrim değil de orijinal serinin devamı olacağını da belirten Kennedy, kalbinde yeni filmlerden çok eski filmlere sevgi besleyenler için de mutlu haberi vermiş oldu.

Bu açıklamalara ek olarak Harrison Ford’un Indiana Jones projesi için oldukça heyecanlı olduğunu ve daha fazla beklemek istemediğini de sözlerine ekleyen Kathleen Kennedy, devam filminin gerçekleşeceğini bir şekilde kesinleştirmiş oldu.

Yine Steven Spielberg’n yönetmen koltuğunda olması beklenen serinin beşinci filmi, yaşanan bir dolu ertelemeden sonra 9 Temmuz 2021 olarak güncellenmişti.