justin timberlake ve sza, trolls world tour için güçlerini birleştirdi

justin timberlake ve sza, trolls world tour için güçlerini birleştirdi


the other side


2016 çıkışlı animasyon filmi Trolls’ün soundtrack’inde yer alan ve popun prensi Justin Timberlake imzasını Can’t Stop the Feeling, dillere pelesenk olmuş ve o yılın ödül sezonunda isminden bol bol söz ettirmişti. Şimdi ise Nisan ayında çıkacak Trolls World Tour soundtrack’inde Timberlake’in yine benzer hedefleri varmış gibi duruyor. RCA etiketiyle çıkacak soundtrack’te SZA eşlikli bir parçası bulunan Timberlake, albümün prodüktör kadrosunda da yer alıyor.

HAIM, Anderson .Paak, Kelly Clarkson ve Dierks Bentley gibi yıldızların yer aldığı albümde kendine yer bulan SZA ve Justin Timberlake ortak yapımı The Other Side, videosuyla karşımıza gelmiş bulunuyor. İsveçli pop dâhisi Max Martin’in prodüktörlüğünü üstlendiği parçayla ilgili olarak SZA; böyle bir projede Justin Timberlake’le çalışmanın kendisi için heyecan verici bir deneyim olduğunu, birlikte çalıştıkları takımın ve sanatçıların enerjisinin hem videoya hem de parçaya yansıdığını belirtti.

13 Mart’ta yayınlanacak soundtrack’le ilgili olarak Timberlake de projenin kendisi için son derece eğlenceli olduğunu, farklı kreatif alanlardan insanlarla çalışmanın ise kendisi için en büyük ödül olduğunu belirtti. Yeni albümü çok yakında gelecek SZA ile Justin Timberlake’in güçlerini birleştirdiği The Other Side hemen aşağıda hizmetinizde.