radiohead’in kid a albümünün bilinmeyenlerini anlatan kitap geliyor

radiohead’in kid a albümünün bilinmeyenlerini anlatan kitap geliyor


everything in its right place


Listelerin ve gönüllerin en başında yer alan Radiohead’in 2000 yılında yayınladığı ve müzik dünyasına damgasını vuran Kid A albümünün bilinmeyenlerine odaklanan bir kitap geliyor. Albümün hazırlık aşamasına tanıklık edeceğimiz ve belki de bugüne kadar duymadığımız hikayesini öğrenebileceğimiz This Isn’t Happenning: Radiohead’s Kid A isimli kitap, bu sene içinde yayımlanacak.

Grubun hem en sevilen hem de en başarılı albümlerinin kesişim kümesinde yer alan Kid A mirasını keşfe çıkacağımız bu kitap, başarılı bir gitar grubundan deneysel ve elektronik müziğin sınırlarını zorlayan bir gruba dönüşen Radiohead’in müzik tarihinde kolay kolay denk gelmeyecek büyüklükte bir kabuk değiştirme macerasına odaklanıyor.

29 Eylül’de raflarda yerini alacak kitabın arkasında müzik yazarı ve Podcast Celebration Rock’ın ev sahibi Steven Hyden yer alıyor. Hachette Books etiketiyle yayımlanacak kitapla ilgili paylaşılan detaylar şimdilik bu kadar. Hem okumalık hem de Radiohead seven eşe dosta hediye etmelik on numara hediye olan kitap çıktığı gibi size haber vereceğiz.