kiefer sutherland’in boyd holbrook’u kovaladığı the fugitive’den mini fragman

kiefer sutherland’in boyd holbrook’u kovaladığı the fugitive’den mini fragman


1993 yapımı filmin dizi uyarlaması


Daha önce Disney ve Dreamworks’de de çalışan Jeffrey Katzenberg’ün kurucusu olduğu çiçeği burunda streaming platformu Quibi, halihazırda Steven SpielbergRidley ScottAlexander WangKris ve Kendall Jenner gibi isimlerle anlaşmayı başardı. Son olarak Rick and Morty’nin yaratıcılarından Justin Roiland’ın sadece cep telefonu üzerinden izlenebilecek yeni animasyon serisi Gloop World projesinden haber aldığımız Quibi’nin yeni bir dizisi daha gün yüzüne çıktı.

Harrison Ford’un yer aldığı 1993 yapımı aynı isimli The Fugitive’i dizi formatında uyarlayan Quibi, filmin modern versiyonunda projenin başrolünü Kiefer Sutherland ve Boyd Holbrook ikilisine emanet ediyor.

Nick Santora tarafından kaleme alınan The Fugitive, Los Angeles’ta bir banliyo trenini patlatma iddiasıyla aranan Mike Ferro’nun hikayesini merkezine alıyor. Ferro, bir yandan karısının ve kızının güvenliği için endişe ederken diğer yandan da hakkındaki yanıltıcı kanıtlar, kesin hükümler ve ortalıkta dolaşan sosyal medya post’ları ile boğuşmaktadır. Bütün bunlar olurken bir koldan da gerçek suçluyu arayan Ferro’nun peşinde bir de Dedektif Clay Bryce vardır.

6 Nisan’da ilk bölümüyle ekranlara gelecek dizi hakkında ilk fikir sahibi olabileceğimiz teaser hemen aşağıda.