luca guadagnino imzalı kısa film the staggering girl’den mini fragman

luca guadagnino imzalı kısa film the staggering girl’den mini fragman


hadi gelsin artık


Call Me By Your Name, Suspiria gibi yapımlarla şöhretinin üstüne şöhret ekleyen İtalyan yönetmen Luca Guadagnino’nun prömiyerini 72. Cannes Film Festival’inde yapan kısa filmi The Staggering Girl’den heyecanımıza heyecan katacak bir tanıtım fragmanı paylaşıldı.

Sinema ve moda sektörünü aynı çatı altında buluşturan kısa filmin oyuncu kadrosunda en son Gloria Bell’de izlediğimiz Julianne Moore, David Lynch filmlerinin vazgeçilmez ismi Kyle MacLachlan, Marthe Keller, Kiki Layne, Mia Goth ve Alba Rohrwacher gibi isimler yer alıyor. Merakla beklenen yapımın senaryosunu Vinyl dizisinin senaristi Michael Mitnik ele alırken, projenin müziklerini ise Oscar ödüllü kült müzisyen Ryuichi Sakamoto imzası taşıyor. 

New York’ta yaşayan ve yaşlanan annesini yanına almak için yıllar sonra Roma’ya geri önen Francesca isminde bir yazara odaklanan kısa film, bir karakterin farklı zamanlardaki yaşantısını ve yıllar içindeki değişimini anlatıyor. Mubi isimli platformda 15 Şubat’ta yayınlanacak kısa filmin tanıtım videosunu izlemek isteyenler için aşağıya bıraktık.