margot robbie, yeni david o. russell filminin başrolünde

margot robbie, yeni david o. russell filminin başrolünde


christian bale ile birlikte


Margot Robbie, 2010’lara The Fighter, Silver Linings Playbook ve American Hustle gibi filmlerle sağlam bir giriş yaparak 5 Oscar adaylığı elde eden David O. Russell’ın henüz ismi belli olmayan yeni filminde Christian Bale ile başrolü paylaşacak.

2015’te yayınlanan son filmi Joy’un ardından Russell’ın adını ilk defa geçtiğimiz haftalarda yeni bir film ve dizi haberiyle duymuştuk. Önceliği yeni filmine verdiğini düşündüğümüz Russell’ın, proje için daha önce Christian Bale ile el sıkıştığını ve yan rollerde Angelina Jolie ile Jamie Foxx ile görüşmelere başladığını duymuştuk.

Bugün gelen bir habere göre, Bombshell ile ikinci Oscar adaylığını elde eden ve şu sıralar adını maalesef Birds of Prey’le de sıkça duyduğumuz Margot Robbie, projeye resmi olarak katılan ikinci isim olmuş. Kendisini büyük ihtimalle Christian Bale’in karşısında yer alacak bir karakteri izleyeceğimiz Robbie’ye şimdiden başarılar diliyoruz.

Russell’ın ismi henüz belli olmayan fakat IMDB’de Amsterdam adı ile duyurulan yeni filmine dair yakın zamanda daha fazla haber alacağız gibi görünüyor.