michael b. jordan, yeni david o. russell filminin kadrosuna katıldı

michael b. jordan, yeni david o. russell filminin kadrosuna katıldı


kadro genişliyor


Daha dün yeni filminde Christian Bale’in yanına Margot Robbie’yi eklediğini açıklayan David O. Russell, bu sefer de bu ikilinin yanında Black Panther, Creed ve Fahrenheit 451 gibi yapımların yıldızı Michael B. Jordan’ın da Russell’ın henüz ismi belli olmayan yeni filminin kadrosuna katıldığını açıkladı.

2015’te yayınlanan son filmi Joy’un ardından Russell’ın adını ilk defa duyduğumuz proje için düşünülen isimler arasında ilk olarak Jamie Foxx ve daha önce de Russell filmlerinde yer alan Jennifer Lawrance yer alıyordu fakat Robbie ve Jordan’ın kadroya kesin olarak katılması ile bu ihtimal yok oldu diyebiliriz.

Şimdilik hakkında pek detay olmasa da, bir doktor ve bir avukatın beklenilmeyen ortaklığını konu alacağını öğrendiğimiz filmin kadrosu için; son olarak Knives Out filminde oyunculuğunu izlediğimiz Michael Shannon, Austin Powers serisinin yıldızı Mike Myers, daha önce de Russell filmlerinde rol alan Robert De Niro ve pek olası gözükmese de yardımcı bir rol için Angelina Jolie gibi isimler düşünülüyor.

Russell’ın senaryosunu da yazdığı filmin yapım aşaması Nisan’da başlayacak. Henüz adı belli olmayan fakat IMDB’de Amsterdam başlığı ile duyurulan filmin sene sonunda ya da 2021 başında tamamlanması bekleniyor.