netflix’in yeni özelliği kullanıma açıldı

netflix’in yeni özelliği kullanıma açıldı


top 10'e göz atıyoruz


Friends’in yayın haklarını kaybetmesi, Disney+’ın 1 milyon aboneye ulaşması ve HBO Max, Apple TV+ gibi birçok platformun da oyuna dahil olmasıyla streaming savaşlarında tahtı sallanmaya başlayan Netflix, kullanıcılarına farklı yenilikler sunmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz ay nihayet, otomatik oynatma seçeneğini kullanıcılarının isteğine bırakan Netflix, plaltformun yeni özelliğini duyurdu. İşbu yeni özellik ile kullanıcılar artık günlük olarak en çok izlenen yapımların gösterildiği Top 10 listelerini karşılarında bulacaklar. Platformda yer alan “Ödüllü Filmler”, “Son İzlenenler” ve “Netflix’te Popüler Olanlar” gibi kategorilerin arasında yer alacak Top 10 listeleri üç kategoriden oluşacak. Listelerden biri bulunduğunuz ülkedeki en popüler 10 yapımı, diğer ikisi ise en popüler filmleri ve dizileri kullanıcılara sunacak.

Meksika ve Birleşik Krallık’ta ilk denemeleri yapılan özellik genel kullanıma da açılmış durumda. Kral TV’nin meşhur Top 10 listelerinden hallice yeni Netflix özelliğine, hesabınıza giriş yaparak ya da hemen aşağıdaki videoya tıklayarak göz atabilirsiniz.