quentin tarantino, david letterman’ı öldürmekle tehdit etmiş

quentin tarantino, david letterman’ı öldürmekle tehdit etmiş


tarantino ile adamlık dünyasına giriş


Sinema dünyasının aykırı karakterlerinden biri olan ve bunu hiçbir zaman reddetmeyen Quentin Tarantino‘nun şiddete olan düşkünlüğü görünen o ki sadece filmleriyle sınırlı değilmiş. Amerikan televizyonculuğunun efsane isimlerinden David Letterman, Desus & Mero’nun son programında Quentin Tarantino tarafından nasıl tehdit edildiğini anlattı.

Şov sırasında yaptığı bir şaka nedeniyle, Tarantino’nun kendisine sinirlendiğini ve şovdan 2 gün sonra asistanını aradığını söyleyen Letterman, işlerin o andan itibaren nasıl raydan çıktığını anlattı: “Tarantino telefonda bana seni öldüreceğim diye bağırmaya başladı, ‘New York’a geleceğim ve seni öldüresiye döveceğim. Benim hakkımda nasıl bunları söylersin?’ diyerek tehdit etmeye devam etti, karşımda tam manasıyla bir aptal vardı.” Uzun bir süre Tarantino’nun kendisi ve ekibiyle iletişim kurmadığını belirten Letterman, hikayenin sonunun tatlıya bağlandığını ve Tarantino’nun kendisinden özür dilediğini açıkladı.

Bir süredir emekliliğin tadını çıkaran David Letterman’da daha bu tarz hikayelerin bol olduğuna eminiz. Umarız bir kitap olur, başka bir talk show olur yavaş yavaş hepsini duyarız.