ricky gervais’li after life’ın ikinci sezon tarihi açıklandı

ricky gervais’li after life’ın ikinci sezon tarihi açıklandı


24 nisan'da netflix'te


Geçtiğimiz yılın beğenilen Netflix yapımlarından After Life, altı bölümlük ilk sezonunun yayınlanmasının ardından gelen yoğun ilgiye dayanamamış ve ikinci sezon onayını çok geçmeden almıştı. 77. Altın Küre Ödülleri’ne muhtemelen son sunuculuğu ile damga vuran Ricky Gervais’in yaratıcısı ve başrolü olduğu dizinin ikinci sezonunun 24 Nisan’da yayınlanacağı Netflix tarafından duyuruldu.

Yayınlanmasının ardından Gervais’ın “ilk defa böyle bir geri dönüş alıyorum.” dediği After Life’ın kadrosunda, Gervais’ın daha önce de beraber çalıştığı dostları Penelope Wilton, David Bradley, Ashley Jensen, Tom Basden, Tony Way, David Earl, Joe Wilkinson, Kerry Godliman, Mandeep Dhillon, Jo Hartley, Roisin Conaty ve Diane Morgan gibi isimler yer alıyor.

Mükemmel bir hayata sahip olan Tony’nin karısı Lisa’nın vefatından sonra her şeyi salmasını ve hayatın merkezine kendini koymasını anlatan dizinin ikinci sezonu da ilkinde olduğu gibi 6 bölümden oluşacak. Bakalım dizi ilk sezondaki gibi güldürdüğü kadar üzmeyi de başaracak mı, göreceğiz.