rocketman’in yönetmeni dexter fletcher müzisyenlere doyamıyor

rocketman’in yönetmeni dexter fletcher müzisyenlere doyamıyor


on seneye the clash belgeseli gelir mi?


Elton John’ın hayatını konu alan ve BAFTA ödüllerinde dört adaylığı bulunan Rocketman’in yönetmen koltuğundaki Dexter Fletcher’ın Bryan Singer’in kovulmasının ardından bolca ses getiren Bohemian Rhapsody’de de emeği geçmişti. Müzisyen biyografik filmleriyle flörtüne henüz son vermemiş olan Fletcher, The Clash’le alakalı bir film çekmek istediğini açıkladı.

BAFTA kırmızı halısında Joe Strummer’ın başı çektiği İngiliz grupla ilgili film yapma istediğini belirten yönetmen, bunu yapmadan önce başka alanlara yönelmek ve yeni türlerle bakış açısını genişletmek istediğini de ekledi. Belki on sene sonra böyle bir proje için kollarını sıvayabileceğini belirten Fletcher, George Michael’ın hayatını çekip çekmeyeceğine dair sorulan soruya da önce senaryoyu okuması gerektiğini ve başka projelere odaklanmak istediğini tekrarlayarak  cevap verdi.

The Clash’in seneler önce grupla ilgili çekilmiş ve grup üyelerinin oynadığı Westway to the World isimli bir filmi de bulunuyor. Fletcher’ın şayet böyle bir projeye girişirse başarılı ve bol ödüllü bir yapımla karşımıza çıkması ise neredeyse kesin gibi gözükse bu açıklamanın doğruluğunu test etmek için birkaç yıl bekleyeceğimiz garanti.