safdie kardeşler ve nathan fielder the curse isimli dizide buluşuyor

safdie kardeşler ve nathan fielder the curse isimli dizide buluşuyor


the curse


Good Time ve Uncut Gems gibi filmlerin ardından artık “ne yapsalar izleriz” dediğimiz Safdie Kardeşler, Comedy Central’da yayınlanan Nathen For You dizisinin yıldızı, komedyen Nathan Fielder ile The Curse dizisinin pilot bölümü için bir araya geliyor.

Showtime kanalında yayınlanacak The Curse, TLC programları tarzında bir reality show’u içinde barındıracak. Bir evli çiftin ev dekorasyonu konusunda mülk sahiplerine yardımcı olduğu Flipanthrophy isimli reality show’da çift, dekore ettikleri bir ev yüzünden hakarate uğramalarının ardından evliliklerini sorgulamaya başlayacaklar.

Safdie’lerden Benny Safdie, dizideki Flipanthrophy isimli reality show’un yapımcısı olarak rol alacak. Fielder’ın evli çiftten kocayı canlandıracağı dizi için henüz başka bir cast duyurusu yapılmadı. Konusu hayli ilgi çekici duran dizinin pilot bölümünün yapımcılığını Josh Safdie ve Fielder üstlenecek.

Dizinin yapımına ne zaman başlanacağı ise şimdilik belirsiz ama son yıllarda parıl parıl parlayan bu iki ayrı ismi aynı projede görme ihtimali bile bu diziye göz atmak için önemli bir sebep.