sophie turner’ın hayatta kalma temalı yeni dizisi survivor’dan teaser

sophie turner’ın hayatta kalma temalı yeni dizisi survivor’dan teaser


kraliçe de olsan hayat bu


Steven SpielbergDwayne JohnsonChrissy TeigenIdris ElbaKiefer Sutherland ve Chance the Rapper gibi isimlerin yer aldığı yapımlarının yanı sıra iddialı projelerle streaming yarışında yer almaya çalışacak Quibi; büyük ihtimalle her zaman Game of Thrones’un Sansa Stark’ı olarak hatırlayacağımız Sophie Turner’ın başrolünde yer aldığı yeni dizisi Survive’ın teaser’ını paylaştı.

10 dakikanın altında süreleriyle streamig dünyasına farklı bir açıdan yaklaşmaya çalışacak Quibi’nin Survive isimli bu dizisinde Jane isimli baş karakterimizin uzun süredir tedavi gördüğü rehabilitasyon merkezinden evine dönerken yaşadığı uçak kazasından kurtulma sürecini anlatıyor. Uçağa binmeden hemen önce tanıştığı Paul ile koca uçaktan hayatta kalan tek yolcular olan ikili, bir yandan hayatta kalmaya uğraşırken bir yandan da Jane’in sanrılarıyla ayrı bir savaş vermektedir.

Nisan ayında yayın hayatına başlayacak ve ilk adımda ülkemize gelmeyecek Quibi, maksimum on dakikalık çerezlik ama yüksek prodüksiyonlu dizileriyle Netflix, HBO Max, Disney + ve Apple TV+ gibi büyük rakipleri arasında fırsat kollayacak. Sophie Turner’a Corey Hawkins’in eşlik ettiği teaser hemen burada.