stranger things’in 4. sezonundan tahminleri doğrulayan bir tanıtım fragmanı

stranger things’in 4. sezonundan tahminleri doğrulayan bir tanıtım fragmanı


hoş geldin jim hopper bebek


3. sezonunun ardından bir süredir ses duymadığımız Stranger Things evreninden Sevgililer Günü bahanesiyle bir tanıtım fragmanı paylaşıldı.

Son olarak 4. sezonun ilk bölümünün ismini paylaşan Duffer Kardeşler, bölüm için Marvel çizgi romanlarından hatırladığımız, dünyayı şekillendirmek isteyen bir beyin takımı olan Hellfire Club ismini seçmişti. Ayrıca 18. yüzyılda İngiltere ve İrlanda’nın sosyetesinin oluşturduğu, kapalı kapılar ardında aldıkları kararlarla dünyanın dört bir yanına hükmetmeyi amaçlayan grupla aynı ismi taşıyan bölüm kafamızda soru işaretleri oluşturmayı başarmıştı.

Paylaşılan ve habere konu olan videoda rotamızı Rusya’ya çeviriyoruz. “Rusya’dan sevgilerle” başlığıyla paylaşılan teaser, Rus askeri üssünde karlar içinde çalışan esirlerin arasında dolaşıyor. Bu esirlerden biri ise tanıdığımız bildiğimiz bir isim. 3. sezonun finalindeki ek sahnede Rus askeri üssünde tutuklu bulunan karakterin Jim Hopper’dan başkası olmadığını görüyoruz.

Hep hayatta olduğuna inandığımız Hooper’ın nasıl geri döneceği, Eleven ve çocukların olaya nasıl dahil olacağı ve bu sezonun Rusya – ABD arasında geçeceği tahminlerimizi kuvvetlendiren teaser hemen aşağıda.