taika waititi ve jude law, hollywood ile dalga geçmek için bir araya geliyor

taika waititi ve jude law, hollywood ile dalga geçmek için bir araya geliyor


the auteur


Taika Waititi’nin yönetmenliğini ve senaristliğini üstleneceği, Jude Law’ın da başrolünde yer alacağı The Auteur ile Hollywood’un arka planında olan biteni öğreneceğimiz yeni bir dizi geliyor.

Son yıllarda beyaz perdenin en yoğun programa sahip isimlerinden biri olan ve son Oscar Ödülleri’nde Jojo Rabbit ile En İyi Özgün Senaryo heykelciğini kazanan Taika Waititi, Rick Spears‘ın aynı adlı çizgi romanından uyarlanacak The Auteur için Jude Law ile güçlerini birleştirmeye hazırlanıyor. Senaryosunu Waititi’nin Peter Warren ile birlikte kaleme alacağı dizi, Hollywood’un kendine has yönetmenlerinden birinin peşinde dolaşırken etrafta olup biteni komedi ve eleştiriyi birbirine karıştırarak anlatacak.

Taika Waititi Hollywood’un bir başka yoğun ismi olan Jude Law da sinema ve televizyon dünyası arasında mekik dokuyor. Son olarak Blake Lively ile başrollerini paylaştığı The Rhythm Section’da izlediğimiz Law, The Young Pope ve The New Pope gibi başarılı yapımların ardından önümüzdeki aylarda da The Third Day ile bir kez daha televizyonda misafir olacak.

Dizinin yayın tarihi, bölüm sayısı, çekim tarihi ya da ekranlara geliş tarihi gibi detaylar şimdilik birer bilinmez olarak kalsa da The Auteur’ün Showtime üzerinden yayınlanacağı kesin gibi.