the big lebowski spin-off’u the jesus rolls’tan yeni fragman

the big lebowski spin-off’u the jesus rolls’tan yeni fragman


e bu film güzel gözüküyor?


Coen Kardeşler’in 1998 yapımı kült filmi The Big Lebowski’nin spin-off’u The Jesus Rolls’un dünya çapında 6 Mart, ülkemizde ise 26 Haziran’da vizyona gireceğiniz geçen hafta öğrenmiştik. Bugüne kadar sadece İtalyanca dublajlı fragmanlarını görebildiğimiz filmden ilk İngilizce ve yüksek kaliteli fragman paylaşıldı.

The Big Lebowski’nin The Dude’nun bovling turnuvasındaki amansız rakibi Jesus Quintana’nın hikayesini bizzat karaktere hayat veren  John Turturro’nun yazıp yönettiği film, Jesus’ın hapisten çıktıktan sonraki macera dolu hayatını anlatacak. The Dude’u tekrar göremeyeceğimiz filmin oyuncu kadrosunda John Turturro’nun yanı sıra, ilk sezonundan sonra iptal edilen HBO dizisi Vinyl’deki performansını hala unutamadığımız Bobby CannavaleAmélie’nin yıldızı Audrey Tautou, Good Omens’te izlediğimiz Jon Hamm, Hollywood’un ikon isimlerinden Susan Sarandon ve kariyerini SNL yazarlığından oyunculuğa doğru değiştiren Pete Davidson yer alıyor.

Filmin başrolünü oynamasının yanı sıra yönetmenliğini ve senaristliğini de üstlenen John Turturro, The Big Lebowski’ye bir devam filmi çekmek istemeyen Coen Kardeşler hakkında, “Coen’ler benim arkadaşlarım, yakın dostlarım. Jesus karakterini biraz daha keşfetmek istediğimi söylediğim de bana destek oldular.” sözleriyle Coen kardeşlerden gelen “hep destek tam destek” mesajını da vurguladı.

Çok tırt olacağı yönündeki beklentilerimizi terse çevirecek The Jesus Rolls’un yeni fragmanı hemen aşağıda.