the lighthouse’u bir de aubrey plaza ve bill murray’den izleyelim

the lighthouse’u bir de aubrey plaza ve bill murray’den izleyelim


özgün olan ödülü kapacak


Yılın en iyi bağımsız yapımlarının ödüllendirildiği Bağımsız Ruh Ödülleri bu yıl 35. kez düzenlenecek. Oscar akademisi tarafından bir miktar görmezden gelinen Uncut Gems, The Lighthouse, Honey Boy gibi başarılı filmlere hak ettiğini verecek gece bu yıl 8 Şubat’ta gerçekleşecek. Ödül gecesinde sunuculuğuyla renk katacak isim ise Legion, Ingrid Goes West, Safety Not Guaranteed gibi yapımlarda rol alan komedyen ve oyuncu Aubrey Plaza olacak.

Amerika’da bağımsız dizi ve filmleri izleyiciyle buluşturan IFC kanalında yayınlanacak ödül töreni için ilgi çekici tanıtım filmi hazırlamak isteyen yapımcılar, yılın performanslarıyla ve çekim tekniğiyle isminden bol bol söz etiğimiz The Lighthouse’u konu alan 30 saniyelik bir parodi yayınladı. Geçen yılın en dikkat çekici filmleri arasında yer alan The Lighthouse’un parodisinde Robert Pattinson ve Willem Dafoe yerine Bill Murray ve Aubrey Plaza yer alıyor.

The Lighthouse ve Uncut Gems’in beşer adaylıkla ön plana çıktığı 35. Bağımsız Ruh Ödülü gecesinin tanıtım videosu için hemen aşağıya inebilirsiniz.