the strokes, yeni albüm öncesi sürpriz konserlerle avrupa’yı turluyor

the strokes, yeni albüm öncesi sürpriz konserlerle avrupa’yı turluyor


işte geliyor...


2016 yılında yayınladığı Future Present Past isimli kısa çaların ardından sessizliğe gömülen The Strokes, geçtiğimiz ay verdikleri bir konserde yeni albümün bu sene geleceğini duyurmuş hatta albümden Ode to the Mets isimli bir şarkıyı da ilk defa canlı çalmıştı. Julian Casablancas öncülüğündeki gruptan yeni bir şarkı ya da albümden bir yayın tarihi beklerken, grup son dakikada duyurduğu üç yeni konser haberiyle Avrupa’daki sevenlerini heyecanlandırdı.

Geçtiğimiz günlerde 10 Şubat’ta gerçekleşecek olan Bernie Sanders’a destek konserinde de yer alacağını duyuran The Strokes, Twitter hesabı üzerinde yaptığı paylaşımlarla 14 Şubat’ta Berlin’de, 18 Şubat’ta Paris’te ve son olarak 24 Şubat’ta Belfast’ta olmak üzere üç yeni konser ile Avrupa’yı turlayacağını duyurdu.

2020 senesi içinde yeni bir albüm ile geri döneceğinin sözünü veren Casablanca ve yandaşlarının, bu hafta içinde albümden bir tekli yayınlaması ya da yeni duyurulan konserlerde yeni şarkılarını da çalması ihtimaline fazlasıyla sıcağız. Yakın bir zamanda bir yayın tarihi de beklediğimiz yeni The Strokes albümünde de yer alacak Ode to the Mets’in canlı kaydı hemen aşağıda.