tom hiddleston, netflix’in politik gerilim dizisi white stork’un başrolünde

tom hiddleston, netflix’in politik gerilim dizisi white stork’un başrolünde


helal sana loki


Bir dönem ortamlarda Spadehead adıyla anılan ama sonra isminin White Stork olduğu açıklanan Netflix’in politik gerilim dizisinin baş rolünde Tom Hiddleston’ı izleyeceğiz.

Tom Hardy’nin başrolünde olduğu Taboo’nun yönetmeni Kristoffer Nyholm’un kamera arkasında yer alacağı proje, son yıllarda daha çok bapımsız ve düşük bütçeli yapımların arkasındaki Christopher Dunlop’un en geniş çaplı projesi. Şimdilik 10 bölüm siparişi verilen dizi, ilk olarak AMC ile anlaşmasına rağmen sonradan Netflix tarafından satın alınmıştı.

Parlamentoya seçilen James Cooper’ın bu başarısının ardından odak noktasına dönüşmesini ve en büyük rakibi Asher Millan’ın onun hakkındaki gerçekleri ortaya çıkarma çabasını anlatacak. Cooper’ın sadece kariyerini değil, evliliğini ve kampanyasını destekleyen para babalarının bile hayatının tehlikeye gireceği bir macerayı izleyeceğimiz dizi Netflix’in son dönemdeki popüler yapımlarından Sex Education’ın arkasındaki yapım şirketi Eleven tarafından hayata geçiriliyor.

Şimdilik sadece konusu ve başrolünde Tom Hiddelston’ın yer alacağını bildiğimiz diziye eklenecek isimleri merakla bekliyoruz.